Hydrema 808 og 806 klar til drænarbejde.

Velkommen

Drænarbejde udføres med mange års erfaring.

Jeg har det der skal bruges:
- søgeudstyr til at finde dræn med
- rendegraver, laser og spuler

Jeg dræner med respekt for de gamle drænmestre.
Ring og få en snak om dine drænproblemer.

Karl-Henning Lovmand - 51 74 21 08


Salg af små og store wrapballer.

Salg af hø i minibig.  

Wrap - miniwrap - hestewrap.

30-60 kg wrapballer.

MB60.

Hø wrap.

Mobil 51 74 21 08

 

 

Kig under Entrepenør i venstre side, hvis du har brug for hjælp til : 

-Snerydning udføres med Hydrema eller stor sneslynge.
-Drænarbejde udføres med mange års erfaring.
-Spuling af dræn og kloakker.
-NYHED: Vi kan søge dræn med spuler.
-Slamsugeopgaver med 3000 l eller 8000 l slamsuger.
-Nedbrydning.
-Presning af små baller.
-Presning af minibig.
-Presning af bigballer.
-Wrapning af små og store rundballer/salg.
-Opsætning af vildthegn.
-Kørsel af møg.
-Daglejearbejde udføres.
-Fældning og flisning af træer/salg af flis.
-Fræsning med traktorfræser.
-Monteringsarbejde ved kornanlæg.
-Fjernelse af jern og skrot.
-Problemer med vand/oversvømmelse klares.
-Skal du have omlagt små marker/hestefolde eller lign. kan vi både pløje og så dem.

Mail.adr.
Lovmandsminde@hotmail.dk
Se ny video af  Bukh sneslynge på vores hjemmeside fra d.6/3 2010. Videoen er taget inde fra førerhuset, så man kan se, hvordan det er at køre den. Desuden kan man se, hvor meget sne den kan køre igennem uden problemer.

Se de to optagelser af Karl-Hennings sneslynge i aktion på vores hjemmeside.
Desuden var han i TV-midtvest tirsdag d. 16/2 2010 kl. 22.20.
Gå ind på deres hjemmeside og se klippet " Mænd og deres legetøj".

 Manden på gården har en stor interesse for Volvo traktorer og har sin egen side, "Volvogården" som du finder på hjemmesiden her.

Du er meget velkommen til at skrive i vores gæstebog. 😀


Det brugte

Jeg holder mest af ting
der er mærket af brug.
Min moders giftering
og hønsenes ædetrug.

Bøgerne, der er brugt,
og en pibe med ar,
har fået noget smukt
det ubrugte ikke har.

Et skuret køkkenbord
og en bulet spand
siger smukkere ord
end ordene om det kan.

Jeg holder mest af ord
der er mærket af brug
lisom et køkkenbord
og hønsenes ædetrug.

                                            Bundgård Povlsen

 

 

Lovmandsminde Loppemarked og Genbrug i Villerslev

I november sidste år startede Ghita Noermark sit eget loppemarked og genbrug på Skyumvej 140 i Villerslev. I år er første sommer, men stalden er allerede indrettet med masser af spændende ting og sager som Ghita opkøber, samt forskellige smykker som Ghita selv laver.

Ideen har faktisk været der længe. For 3 år siden var Ghita med til at starte en genbrugsbutik i den gamle købmand i Villerslev, hvor hun stod med et stort ansvar for driften. Men sidste år valgte Ghita at stoppe hos den gamle købmand for at starte sit eget på hjemmeadressen i Villerslev. Siden november har Ghita kørt sit eget loppemarked og genbrug i deres gamle stald på hjemmeadressen. Stalden er oprindeligt et gammelt stuehus, som har været brugt til stald nogle år, hvorefter det har stået tomt, indtil Ghita åbnede sin genbrugsforretning.

Men nu er stalden, der hedder Lovmandsminde, fyldt med brugskunst, porcelæn, patchwork, vaser, antikke ting, samt smykker og andre spændende ting – og selvfølgelig gæster. Selvom det er Ghitas første sommer, er loppemarkedet rigtig godt besøgt. Ved vejen står nogle af de spændende ting, som Ghita sælger, og dette får blandt andet mange til at stoppe op og gå en tur i stalden. Åbningstiderne er godt nok sat til at være lørdag – søndag kl. 13.00 – 17.00, men når Ghita er hjemme, sætter hun flaget ud til vejen – for så er butikken åben. – Vi har faste åbningstider i weekenden, men når vi er hjemme er det altid muligt at komme en tur ind og se. Hvis man vil være sikker på, at vi er der, kan man altid sende en sms eller ringe til os, og så åbner vi for de interesserede, fortæller Ghita, som også tilføjer, at åbningstider løbende opdateres på butikkens hjemmeside www.lovmandsminde.dk. Her er det også muligt at se billeder at ting der sælges i forretningen. Især de store ting som møbler osv., er der billeder af på hjemmesiden, da de ikke altid er nemme at have til at stå synligt.

Udover at drive sin genbrugsforretning er Ghita lærer for en specialklasse på Hurup Skole, hvor hun har været i 13 år. Derfor holder genbrugsforretningen også åbent hver dag i skolerne ferie, hvor Ghita har tid og mulighed for at være til stede hver dag. Udover at være klasselærer for en specialklasse, er Ghita også håndarbejdslærer. Her har hun mulighed for at være kreativ sammen med børnene, og her opstår også ideer til butikken. Udover genbrug sælger Ghita nemlig også hjemmelavede smykker, sjaler mv.. Det næste projekt Ghita skal i gang med, er smykker med læderremme. – Mange af de smykker jeg laver er i samarbejde med mine børn. De synes det er spændende at lave og sjovt at prøve, og nyder at hjælpe til med butikken, fortælle Ghita, og tilføjer, at de også tit ved hvad der er moderne, som fx det nye projekt med smykker med læderremme.

Sortimentet består også af en masse genbrugsvarer og antikke vare. Ghita tager selv rundt til andre loppemarkeder og genbrugsbutikker for at opkøbe spændende ting, som hun gerne vil have i sin egen butik. Lige nu er stalden en blanding af loppemarkedsting og antikke ting, men Ghita tænker på at udvide, så butikken kommer til at bestå af to afdelinger – lopperiet og det antikke.

Ghita brænder for sin genbrugsbutik. Hun står selv for at opkøbe alle sine varer, og det er tydeligt, at Ghita sætter en vis værdi ved gamle ting. – Jeg kan godt lide, at der er en historie bag tingene. Derfor følger der tit en historie med ting jeg sælger. Hvis jeg ved hvor fx en gammel stol stammer fra, får køberen historien med. Det er med til at give tingene sjæl, fortæller Ghita, der også tilføjer at hun bruger forskellige vers til tingene. Et vers, som hænger ved disken i butikken hedder ”Det brugte”, og fortæller om det smukke ved brugte ting. – Versene kan også være med til at fortælle historier om ting, som vi ikke vidste før, fortæller Ghita, og hentyder til en episode ved Svankjær Marked. Her havde Ghita sin egen bod, hvor der stod en skål med gamle lerkugler, som man brugte til at lege med i gamle dage. Et ældre ægtepar kom hen og snakkede om, hvilke minder lerkuglerne bragte frem. Selv vidste Ghita ikke, hvordan disse lerkugler blev brugt, men efter at have fundet et vers, ”Var slagteren glad”, hvori lerkuglerne blev nævnt, blev verset sat op ved siden at lerkuglerne i Ghitas butik.

– Gamle ting har tit en historie som gør tingene interessante, fortæller Ghita, som selv sætter stor pris på genbrugte ting, og man kan i hvert fald sige, at Ghitas genbrugsforretning rummer mange at disse interessante ting. Kig forbi Skyumvej 140, eller se mere på hjemmesiden www.lovmandsminde.dk 

/SLT

(August 2009)
 

 

 

   
 Tak fordi du kiggede ind.
Ghita Noermark